22 de Abril de 2015

LES ALTES CAPACITATS A L'ESCOLA INCLUSIVA

Ahir, María Sánchez Dauder, autora del llibre LES ALTES CAPACITATS A L’ESCOLA INCLUSIVA: ANIMALEM, va ser entrevistada a la TVBadalona. Durant l’entrevista ens va parlar com aquest nou llibre, juntament amb l’anterior, titulat LES ALTES CAPACITATS A L’ESCOLA INCLUSIVA: ELS MARRAMEUS DEL CARRER VERAT DESCARAT, s’adapta a les necessitats acadèmiques dels nens i nenes d’altes capacitats; diferents, però no incompatibles, amb els altres companys.

Aquests contes estan acompanyats de propostes didàctiques que serveixen de guia tant al mestre com als pares, per treballar els continguts curriculars dels curs; d’aquesta manera es facilita la inclusió d’aquest col·lectiu d’alumnes amb altes capacitats a l’aula. Cada llibre està enfocat per a edats diferents, i a l’entrevista l’autora ens explica com és necessari treballar de diferent manera segons l’edat; per això: LES ALTES CAPACITATS A L’ESCOLA INCLUSIVA: ANIMALEM està preparat per a nens i nenes de cicle mitjà de primària; mentre que LES ALTES CAPACITATS A L’ESCOLA INCLUSIVA: ELS MARRAMEUS DEL CARRER VERAT DESCARAT està centrat per a nens i nenes de cicle superior de primària.  A més, ens comenta la importància d’un segon idioma com l’anglès que es pot treballar en el seu nou llibre.

 Podeu veure l’entrevista en el següent enllaç situada en els primers 12 minuts: http://tvbadalona.xiptv.cat/pensio-completa/capitol/21-d-abril-de-2015


Compartir
Más Noticias
30/01/2014